Despre Noi

BSC Dans

Din anul 2004, cu imaginatie si multa dragoste fata de copii, Florentina Grigore, alaturi de echipa sa, a initiat in tainele dansului sute de copii, creand o atmosfera in care acestia au invatat sa se bucure de dans, sa se distreze si sa isi cunoasca valoarea.
Un aspect esential in munca sa este credinta ca fiecare copil are talentul de a creea expresie prin miscare, daca isi gaseste locul potrivit, echipa potrivita si un antrenor-prieten.

Echipa de dans Bucharest Sport Club si-a castigat celebritatea, devenind partener ar multor gradinite si scoli din Bucuresti, fiind adeseori prezenta in emisiuni de televiziune si, nu in ultimul rand, castigandu-si locul de frunte in competitiile nationale si internationale.

Pentru BUCHAREST SPORT CLUB, dansul inseamna prietenie, respect si sanatate prin miscare!Asadar, lasati copiii sa vina la DANS!

Pentru a va inscrie copiii la cursurile noastre de dans puteti folosi formularul din sectiunea de contact sau puteti folosi datele de contact de mai jos, unde aveti deasemenea si un orar saptamanal al cursurilor de dans!

De curand ne-am extins cu inca o locatie si ne puteti gasi astfel atat pe Strada Maior Coravu, nr. 34-36 cat si pe Strada Turnu Magurele, nr. 244A.