Stiri/Noutati DANS BSC

LA MULTI ANI ALINA GHEORGHE!

Bucurosi sa anuntam inca o aniversare in familia BSC... ieri, 19 august, cea felicitata de toata lumea a fost Alina, "Profa de dans". A intrat in echipa noastra acum aproape 10 ani si speram sa ramana inca foarte multi. Serioasa si in acelasi timp permanent zambitoare, exigenta si foarte iubita ......citeste mai multe aici.


DANSATOARELE BSC AU PORNIT SPRE CROATIA!

Conform traditiei, fetele noastre concureaza din nou la nivel inalt, se intrec din nou cu cei mai buni dansatori din lume. Astazi au plecat spre Porec /Croatia, unde sunt calificate cu 4 coregrafii in Liga A a finalelor Dance Star World, ce se vor desfasura in perioada 24-28 mai 2017. Atmosfera? ......citeste mai multe aici.


DANSATOARELE BSC - DIN NOU IN CURSA PENTRU TROFEELE LUMII

Fetele sunt astazi si maine (25/26 februarie 2017) in companitia calificarilor pentru finalele Dance World Cup, ce se vor desfasura in Germania la sfarsitul lunii iunie.   Pana la finale insa, dansatoarele vor trece prin maratonul calificarilor, cu concurenta foarte puternica in acest an.   Sambata,......citeste mai multe aici.


DANS BSC - DEBUT IN 2017

Gata! Oficial declaram deschis sezonul competitional BSC!Astazi, 24 ianuarie 2017, echipa de dans a facut primul pas pe scena din noul an... la Cupa Unirii gazduita de Palatul National al Copiilor... un pas in forta... cu 9 coregrafii si 9 locuri intai! Un bun inceput "cu dreptul" pentru dansatoarele ......citeste mai multe aici.


DANSURILE BSC IN TOP LA BUCHAREST DANCE FEST

Zilele de 19 si 20 noiembrie au adus din nou o mare parte a echipei Bucharest Sport Club pe scena unei mari competitii - etapa nationala a concursului Dance World Cup. Sambata, in categoria Mini - Folclor international cele mai mici dansatoare au cucerit locul 1 cu "HAI LA JOC". In plus, dansul a fost ......citeste mai multe aici.


PRAGA - ORASUL DE AUR A ADUS ECHIPEI BSC AUR

Ne-am incheiat aventura noastra la Praga... un loc atat de frumos incat i se potriveste perfect denumirea „orasul de aur”.  Ne-am simtit bine, am reusit sa ne plimbam putin... dar cel mai important a fost ca ne-am simtit minunat pe scena, ca am reusit sa prezentam 10 dansuri exact asa ......citeste mai multe aici.


BSC SPRE PRAGUE DANCE FESTIVAL

Delegatia BSC... cu 43 sportive,  3 antrenoare si 20 de parinti - suporteri si stalpi de sprijin -  se îndreapta catre noi experiente:) si ne transmit mesajul lor: 10 dansuri vom prezenta la Praga, in cadrul unui festival de dans cu peste 1800 de dansuri, 8600 de dansatori... Emotii? ......citeste mai multe aici.


9 DIN 9 - Dansatoarele BSC sunt stelele STELELOR AURII!

Sambata si duminica (5/6 noiembrie 2016), dansatoarele Bucharest Sport Club au concurat la o noua editie a Festivalului „Stelele Aurii”. 9 echipe BSC, 9 categorii, 9 coregrafii... 9 premii intai. Ce bilant frumos !!! Priviti imaginile fetelor si minunile reusite de ele, alaturi de cele ......citeste mai multe aici.


LA MULTI ANI RALUCA OBREJA!!!

8 ani si probabil vreo 80 de trofee am adunat alaturi de Raluca :) Multa munca, daruire, pasiune, grija, atentie, emotie, curaj, disciplina, responsabilitate, dragoste pentru copii, atasament fata de echipa.... toate acestea alcatuiesc viata ei. In fiecare zi, echipa de dans Bucharest Sport Club primeste ......citeste mai multe aici.


LA MULTI ANI ALINA GHEORGHE!!!

De aproape 8 ani Alina este alaturi de noi... cu tot ce inseamna caracterul, puterea si inima unui om care si-a dedicat viata sportului de performanta. Un chip bland si vesel... dar cu forta si seriozitatea necesare pentru lucrul bine facut. Un suflet bun si prietenos, ”cu lipici” la micile ......citeste mai multe aici.